Winkelwagen Geen producten

Chevron & Profiel

Chevron-15-mm
Chevron 15 mm
Chevron-25-mm
Chevron 25 mm
Chevron-32-mm
Chevron 32 mm
Supergrip
Supergrip
Weergave:


Bezig met laden...ROTA CHEVRON lijn, is Narviflex haar eigen PREMIUM Chevron Banden lijn en kenmerkt zich door :
  • Zijn de enige chevron banden die op Rotacure vulcanisatietrommels gemaakt worden, i.p.v. de traditionele manier van vulcaniseren, waarbij de pers om de 6 of 12 m open gaat en waar altijd gevaar optreedt van slechte vulcanisatie. Bij Rotacure vulcaniseren, gebeurt dit volcontinu op reusachtige verwarmde trommels en is er geen overgang.
  • De band en de chevrons worden uit dezelfde rubber mix gemaakt en tegelijkertijd gevulcaniseerd op de Rotacure, zodat deklagen en chevrons één geheel zijn en niet op de band staan, maar één geheel vormen met de deklaag. Hierdoor kunnen onze ROTA CHEVRON banden kleinere trommeldiameters aan en vangen de chevrons beter de impact van het product op.
  • Op Rotacure produceren is kosten-technisch interessant, omdat eens als de Rotacure ingesteld is, het proces volcontinu en automatisch verloopt. Hierdoor kunnen wij in onze Europese fabriek, het prijsniveau halen van de Aziatische Import banden, maar tegen een véél betere kwaliteit, omdat geen enkele Aziatische fabriek deze speciale Rotacure techniek gebruikt voor productie,laat staan dat ze Rotacure vulcanisatietrommels zouden hebben.


Narviflex Group - The Rubber & Plastics Specialists !

 

* = prijzen zijn  exclusief  BTW    Powered by CCV Shop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.