Ervaren experts,
onklopbaar in service
Veel dichterbij dan je denkt

Moet er iets geïnstalleerd of hersteld worden, dan moet dat snel en vakkundig gebeuren. Daarom zijn we bij Narviflex allemaal zwarte gordels: Ervaren experts, snel in de uitvoering, onklopbaar in service, en veel dichterbij dan u denkt.

Met onze uitzonderlijk brede waaier aan producten en diensten nemen we een absoluut unieke positie in die ons in staat stelt onze klanten – partners in feite – volledig te ontzorgen. Een telefoontje en uw vraag krijgt binnen de kortste keren de best mogelijke  oplossing.

Wij opereren vanuit Geel (B) – Gent (B)– Grâce-Hollogne (B) – Sint-Pieters-Leeuw (B) – Venlo (Nl) – Drachten (Nl)

Lees meer

Stay connected! Volg ons op social media.

De Narviflex Group App voor Smartphone/Tablet

Producten en Divisies

Service

Onze brede waaier aan producten koppelen we bij Narviflex aan een superieure dienstverlening. Om transportbanden, plastics en aandrijfcomponenten te monteren en onderhouden heeft Narviflex meer dan 50 eigen montageteams. Deze werken vanuit de 6 vestigingen in de Benelux, elk voorzien van de nodige montage-materialen en voorraad. Ze krijgen ondersteuning van de distributiecentra in Geel (B) – dag en nacht bereikbaar – dat transportbanden, rubber materialen, kunststoffen, lagers, elektrische aandrijvingen, koppelingen, riemen, schijven en andere componenten verdeelt.

Ik heb NU 24/24h Service nodig

Montages

De groep Narviflex heeft gespecialiseerde monteurs voor montage en herstelling ter plaatse, 24/24, van kunststof transportbanden, rubber transportbanden, schakelbanden, kunstof meterialen, etc.

Meer informatie

COPS-Onderhoud

COPS staat voor Conveyor Outsourcing Project Service. COPS zijn onze eigen controle- en onderhoudsteams die uw transportbandinstallatie onderhouden, monitoren en verbeteren.

Meer informatie

SWAT Waterjet

Onze nieuwe 5-assen 3D-waterjet (4000 bar) wordt ingezet in alle afdelingen van de groep. Hij kan snijden in een onbeperkt aantal materialen en volgens CAD-tekeningen van een heel lijstje bestandstypes.

Meer informatie

Bandrapporten

Maak kennis met onze systemen om uw transportbanden en componenten te inventariseren. Na inventaris, kan er een programma opgemaakt worden voor preventief onderhoud en interventies.

Meer informatie

Video

Narviflex Group Overzicht

In deze video van 1'44" presenteren we kort de 3 bedrijven van de groep : Narviflex (Transportbanden), Narviplastx (Industriële Plastics) en Rindus (Aandrijfcomponenten).