Bezoek de Narviflex Fabriek in Geel virtueel en in 360° !

De Voka (Kamer van Koophandel) Open Bedrijven Dag gaat dit jaar volledig virtueel door.

Narviflex neemt deel aan dit belangrijke evenement voor de economie en je kan nu reeds de Narviflex Fabriek in Geel (B) Virtueel bezoeken !

Klik HIER voor de 360° Virtual Tour

Ervaren experts,
onklopbaar in service
Veel dichterbij dan je denkt

Moet er iets geïnstalleerd of hersteld worden, dan moet dat snel en vakkundig gebeuren. Daarom zijn we bij Narviflex allemaal zwarte gordels: Ervaren experts, snel in de uitvoering, onklopbaar in service, en veel dichterbij dan u denkt.

Met onze uitzonderlijk brede waaier aan producten en diensten nemen we een absoluut unieke positie in die ons in staat stelt onze klanten – partners in feite – volledig te ontzorgen. Een telefoontje en uw vraag krijgt binnen de kortste keren de best mogelijke  oplossing.

Wij opereren vanuit Geel (B) – Gent (B)– Grâce-Hollogne (B) – Venlo (Nl) – Drachten (Nl)

Onze website heeft een krachtige zoekfunctie, aarzel niet om hieronder je zoekterm in te geven :

Zoek in producten, nieuws, downloads, pagina's...
Generic filters
Exact Match Only
Search in Page Titles
Search in Page Content
Search in excerpt
Filter by Product Category
Narviplastx
Componenten voor Interne Transportsystemen
Rubber Producten, bekledingen en coatings
Speciale Riemen en Banden
Transportbanden
Festo

Stay connected! Volg ons op social media.

De Narviflex Group App voor Smartphone/Tablet

Producten en Divisies

Service

Onze brede waaier aan producten koppelen we bij Narviflex aan een superieure dienstverlening. Om transportbanden, plastics en aandrijfcomponenten te monteren en onderhouden heeft Narviflex meer dan 50 eigen montageteams. Deze werken vanuit de 6 vestigingen in de Benelux, elk voorzien van de nodige montage-materialen en voorraad. Ze krijgen ondersteuning van de distributiecentra in Geel (B) – dag en nacht bereikbaar – dat transportbanden, rubber materialen, kunststoffen, lagers, elektrische aandrijvingen, koppelingen, riemen, schijven en andere componenten verdeelt.

Ik heb NU 24/24h Service nodig

Montages

De groep Narviflex heeft gespecialiseerde monteurs voor montage en herstelling ter plaatse, 24/24, van kunststof transportbanden, rubber transportbanden, schakelbanden, kunstof meterialen, etc.

Meer informatie

COPS-Onderhoud

COPS staat voor Conveyor Outsourcing Project Service. COPS zijn onze eigen controle- en onderhoudsteams die uw transportbandinstallatie onderhouden, monitoren en verbeteren.

Meer informatie

SWAT Waterjet

Onze nieuwe 5-assen 3D-waterjet (4000 bar) wordt ingezet in alle afdelingen van de groep. Hij kan snijden in een onbeperkt aantal materialen en volgens CAD-tekeningen van een heel lijstje bestandstypes.

Meer informatie

Bandrapporten

Maak kennis met onze systemen om uw transportbanden en componenten te inventariseren. Na inventaris, kan er een programma opgemaakt worden voor preventief onderhoud en interventies.

Meer informatie

Jobs

Video

Voka Lokaal Award voor Narviflex

Narviflex gaat in Kempen Zuid met de Voka Lokaal Award aan de haal ! Bekijk hier de video !