Winkelwagen Geen producten

Narvithane Coatings

Narvithane-Product-Types
Narvithane Product T..


Narvithane Slijtvaste en Anti-Aanklevende Coatings


Narvithane is de Narviflex Merknaam voor de Thermoplastische Elastomere Coatings, die zij aanbrengen op materialen om de slijtvastheid en de anti-aanklevendheid te verhogen.
Narvithane is een twee-component elastomeer. Tijdens het spuiten op het medium, worden de A en B component gemixt in een speciale machine.

Beschrijving van ons Narvithane Coating Proces :

  • Voorbehandelen materiaal (zandstralen, schuren, ontvetten, thermo-shock, ...)
  • Klimatologische metingen uitvoeren
  • Hechtpromotor aanbrengen
  • Primer aanbrengen
  • Narvithane A+B mixen in de speciale machine en aanbrengen d.m.v. Spuitprocédé
  • Eindafwerking
Alle types van coating kunnen aangebracht worden in onze fabriek in Geel.

Narvithane 9136T kan ook bij u ter plaatse in de fabriek of op de werf aangebracht worden. Hiervoor beschikken wij over een mobiele unit.

De Narviflex vrachtwagen met zware kraan kan uw stukken kommen oppikken of terugbrengen en kan tevens onze mobiele unit afleveren op de montageplaats.
POLY-UREA ?
POLY-URETHAAN ?

De andere coaters werken op Poly-Urea basis, of op Poly-Urethaan basis. Bij hun, heeft u geen keuze.

Bij Narviflex/Narvithane.eu hebben we apparatuur om beide systemen aan te brengen en kunnen we dus de beste oplossing voor de klant kiezen.

Oppervlakken van vele tientallen m2’s zijn géén probleem, maar ook de coating van een grijpertje van enkele mm2’s is perfect mogelijk !

Algemeen kunnen we stellen dat we zullen kiezen voor een Elastomere Coating op Poly-Urea basis, voor grote oppervlakken of bij hogere temperaturen. We werken op Poly-Urethaan basis, bij kleine en/of complexe oppervlakken.

Narvithane 9136T : Hardheid 97° sh A , slijtvast en anti- aanklevend. De aangewezen Narvithane voor grotere oppervlakken en projecten.

Narvithane Geel : Hardheid 75° sh A, traag reagerend en daardoor kan een glad oppervlak bekomen worden, dat relatief zacht is en dus goed impact- bestendig is. Voor grotere oppervlakken.

Narvithane PUR60 : Hardheid 60° sh A, de zachtste Narvithane, voor toepassingen die véél grip vergen. Geschikt voor coaten van complexe stukken, minder geschikt voor grote oppervlakken en grote projecten.

Narvithane PUR85 : Hardheid 85° sh A, all-round Narvithane, met redelijk grip, hoge slijtvastheid. Geschikt voor coaten van complexe stukken, minder geschikt voor grote oppervlakken en grote projecten.

Narvithane PUR95 : Hardheid 95° sh A, anti-aanklevende Narvithane, hard. Geschikt voor coaten van complexe stukken, minder geschikt voor grote oppervlakken en grote projecten. 


Narviflex Group - The Rubber & Plastics Specialists !

 

* = prijzen zijn  exclusief  BTW    Powered by CCV Shop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.