Service

Onze brede waaier aan producten koppelen we bij Narviflex aan een superieure dienstverlening. Om transportbanden, plastics en aandrijfcomponenten te monteren en onderhouden heeft Narviflex meer dan 50 eigen montageteams. Deze werken vanuit de 5 vestigingen in de Benelux, elk voorzien van de nodige montage-materialen en voorraad. Ze krijgen ondersteuning van de distributiecentra in Geel (B) – dag en nacht bereikbaar – dat transportbanden, rubber materialen, kunststoffen, lagers, elektrische aandrijvingen, koppelingen, riemen, schijven en andere componenten verdeelt.

Montages

24h per dag, zeven dagen in de week

Bij ons géén call-centres ! Bij Narviflex krijg je de technische specialist van wacht aan de lijn !

Montages

De Narviflex-Groep heeft het meeste aantal monteurs, verspreid over de 5 vestigingen in de Benelux. U kan 7 dagen op 7, 24h per dag beroep op ons doen voor :
 • Montage Kunststof Transportbanden
 • Montage Rubber Transportbanden
 • Montage Schakelbanden
 • Herstellingen en Onderhoud
 • Monteren van Plastics-Projecten
 • Monteren van uw Aandrijfcomponten
 • Onderhoud van uw Aandrijvingen

Ontdek meer

Montage doorgeven via onze App

Ik heb NU 24/24h Service nodig

COPS

Het onderhoudssysteem van Narviflex !

COPS-Onderhoud

Narviflex omschrijft haar controle- en onderhoudswerken als C.O.P.S., een vlot begrip, dat staat voor :

Conveyor
Outsourcing
Project
Service

COPS wordt op maat van de klant gemaakt, omdat elke klant, product en transportbanden-installatie anders is, maar basis-begrippen van COPS zijn :

 • Opzet van het systeem door de Projectleiders en de IT-diensten van Narviflex.
 • Controles en Onderhoud worden uitgevoerd door de Narviflex-COPS-monteurs, die hele dagen niets anders doen dan problemen met transportbandinstallaties oplossen en zeker ook het voorkomen van de problemen.
 • Uiteraard heeft COPS een kostprijs, maar die wordt terugverdiend doordat de banden langer meegaan, omdat er beduidend minder vervangingen zullen zijn, om mechanische redenen. Bovendien kunnen bandvervangingen i.v.m. normale slijtage, op voorhand ingepland worden, dikwijls tegen dagtarief, tijdens een voorziene stop. De spoedkosten voor vervangingen ’s nachts en in het weekend, worden dus beduidend minder. En er zijn ook geen kosten meer van een productie die stil staat.

SWAT Waterjet

S.W.A.T. (Special Applications Waterjet Team) is de naam van de afdeling die onze moderne 5-assige waterjet beheert. De waterjet wordt ingezet voor alle afdelingen en bedrijven van de Narviflex Group (in 2 of 3 ploegen, naargelang de workload).

De STM-machine van Oostenrijks fabrikaat, kan snijden in X, Y en Z-as en heeft bovendien een roterende kop, waarvan de hoek instelbaar is. Deze zijn de 2 bijkomende assen. Dikwijls noemt men deze vorm van waterjet-machines : 3D waterjet.

De STM-waterjet heeft geen limieten in soort materiaal waar hij door kan snijden :

 • Alle soorten rubber, van zacht celrubber tot hard slijtvast rubber
 • Alle soorten plastics, zowel thermoplasten als thermoharders
 • Alle staalsoorten : staal, rvs, aluminium, koper, etc.
 • Alle houtsoorten, alle steensoorten, etc.
 • Alle glassoorten
 • Alle samengestelde materialen : transportbanden, rubber/staal verbindingen, etc. (de machine heeft een geintegreerde boorunit, die het materiaal voorboort, waardoor we de kans dat dit separeert, kunnen uitsluiten).

De S.W.A.T. waterjet werkt voor de Narviflex-afdelingen en bedrijven, maar stelt zich ook open als service-centre voor andere bedrijven, contacteer ons over uw project en we bekijken dit. Indien u geen CAD-tekeningen heeft, dan maken wij deze graag voor u.

Méér informatie over de SWAT waterjet en toepassingen

3D Waterjet

Snijdt ALLES !

Bandrapporten

Dag en nacht beschikbaar

Onze mensen van dienst kunnen dag en nacht al uw gegevens en geschiedenis van producten bekijken en snel de juiste bandkeuze maken !

Bandrapporten

Narviflex heeft een performant IT-Systeem en we kunnen, dag en nacht, transportbanden en andere materialen, die bij u in gebruik zijn, terugzoeken a.d.h.v. referentie of bv. bandmaat. Zo gaat er géén kostbare tijd verloren als de fabriek stilligt en we in actie moeten komen.

Maar, als u dat wenst, gaan we nog een stap verder en worden alle transportbanden (en eventueel de componenten), geinventariseerd en krijgen ze een Narviflex ID nummer, of we gebruiken uw referenties. Zo moet er bij stilstand, geen bandtype meer bepaald worden of de band opgemeten worden. De nacht-/weekend operators moeten alleen maar ons bellen en de ID nummer doorgeven en we schieten in actie !

Dikwijls worden de bandrapporten gekoppeld aan een COPS-onderhoudsprogramma, waarbij we uw transportbanden en materialen preventief onderhouden en vervangen en dit met als doelstelling om zoveel mogelijk onvoorziene stilstanden te vermijden.

Online toegang klanten (afgeschermde zone met webkey)

VCA* Attesten

Narviflex is uiteraard in het bezit van het VCA* Certificaat en onze interne en externe preventie-adviseurs waken erover dat de werken die Narviflex uitvoert, zo veilig mogelijk gebeuren. Om dit te bereiken, worden kosten noch moeite bespaard.

Hieronder kan u onze VCA* Certificaten zien en deze downloaden.

Klik HIER voor ons VCA* Attest in Nederlands

Klik HIER voor ons VCA* Attest in het Frans

Print Friendly, PDF & Email