Video

Modutech

Op minder dan 1,5 minuut, laten we je kennismaken met ons merk van schakelbanden Modutech, met een zéér uitgebreid gamma, verbluffend interessante prijzen en héél korte levertijden, want we produceren deze schakelbanden namelijk in de Benelux.

Group Narviflex Clip

Wil je snel kennismaken met de groep Narviflex ? Bekijk dan even het filmpje.

Dunlop Ultra X

Ultra X is een supersterke, slijtagebestendige, enkellaags transportband exclusief vervaardigd door Dunlop Conveyor Belting, met een gepatenteerd, inslag-blokkerend weefsel dat in de eigen Dunlop weverij wordt gemaakt.

Dunlop is onderdeel van de Michelin holding en Narviflex is fabrieks-vulcanisateur van de Ultra X transportbanden, die een hoogwaardige, maar technisch gecompliceerde las hebben.

The VulcaBeast

Maak kennis met de zware "VulcaBeast" rubber pers van Narviflex, die gebruikt wordt om allerlei specials te maken in rubber banden, zoals warme lengtelassen, speciale warm gevulcaniseerde meenemers en chevrons, warm gevulcaniseerde extra deklagen, speciale rubber platen en profielen, etc. Deze pers is UNIEK IN DE WERELD en door Narviflex zelf ontwikkeld.

SWAT 3D Waterjet

Narviflex heeft een 5-assige waterjet (die ook onder hoek kan snijden, daarom wordt deze 3D genoemd). Maak in dit korte filmpje kennis met deze machine en zie dat élk materiaal kan gesneden worden : plastics, rubber, staal, steen, glas, etc.

PCK Veiligheidsafschermingen

Met onze PCK veiligheidsafschermingen wordt infrastructuur en mensen, beschermd tegen aanrijdingen. Uniek aan onze uitvoeringen, is dat deze HACCP voedingsgeschikt zijn, er is speciaal gelet dat er geen ongedierte kan huizen in de afschermingen.

Narvilink

Maak kennis met Narvilink, het merk van schakelbanden dat Narviflex samen met een Spaanse fabrikant, in de Benelux op de markt brengt. Kenmerken zijn extra stevigheid, tegen een zeer interessante prijs.

P300 Renovatiepanelen

Onze renovatiepanelen (HACCP / Afwasbaar / Vuurbestendig), kunnen snel gemonteerd worden door de tand-/groefverbinding met verborgen zelftappers en kunnen een oude ruimte terug "nieuw" maken en geschikt voor verwerking en opslag van levensmiddelen.